Werken bij Fiscount Loonservice

Fiscount Loonservice is een voortdurend groeiend bedrijf. Op dit moment zijn er geen vacatures, maar wij verwachten komende jaren nieuwe collega’s nodig te hebben. Daarom is een open sollicitaties op één van onderstaande functies altijd mogelijk!

Beginnend salarisadministrateur

Lijkt het jou leuk de theorie af te wisselen met de praktijk en werk je graag met cijfers? Dan is dit een functie voor jou!
Als beginnend salarisadviseur verzorg je de salarisadministratie voor een aantal van onze klanten met behulp van online salarissoftware (Nmbrs®) en beantwoord je hun vragen.

Ervaren salarisadministrateur/-adviseur

Heb je al enkele jaren ervaring als salaris-administrateur en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Die kunnen wij jou bieden! Als ervaren salarisadministrateur verzorg je zelfstandig de salarisadministratie voor een aantal van onze klanten en adviseer je ze op het gebied van de inrichting van hun salaris-administratie, wet- en regelgeving, etc.

Juridisch medewerker

Heb je ruime kennis van het arbeidsrecht en enkele jaren relevante werkervaring? Kom dan ons multidisciplinaire team versterken!
Als juridisch medewerker adviseer en ondersteun je werkgevers en collega's op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid, arbeidsvoorwaarden en beloning.