Procesoptimalisatie

Salarisverwerking van kantoren en andere MKB-ondernemingen is een complex proces. Er komt heel wat bij kijken om dit efficiënt in te richten. De salarissoftware is een belangrijke basis om dit proces goed te laten verlopen en te zorgen voor een correcte salarisverwerking.

Met onze kennis en ervaring kunnen wij een analyse maken van uw huidige salarisproces. Dat doen we met een scan op locatie en in samenwerking met uw salarisadministrateurs. We geven aan of er gezien de wet- en regelgeving aanpassingen nodig zijn en we helpen u de processen efficiënter in te richten. Hierdoor haalt u meer rendement uit uw software en bespaart u veel tijd die u weer kunt inzetten om uw klanten te adviseren. Na afronding van de analyse ontvangt u een adviesrapport met onze bevindingen en aanbevelingen. Aanvullend kunnen we ook een dossierscreening doen, bestaande uit onder andere:

  • de controle op premies en premiekortingen;
  • de toepassing van een cao;
  • de controle van (de volledigheid van) personeelsdossiers, etc.

 

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden.