Kantoornieuws

Uitnodiging adviesgesprek VAR

De VAR wordt per 1 mei 2016 afgeschaft. Dat kan grote gevolgen hebben voor zowel u als opdrachtgever, als voor de zzp’er zelf. Ter vervanging van de VAR heeft de Belastingdienst voor diverse sectoren modelovereenkomsten opgesteld. Als u niet werkt conform een dergelijke modelovereenkomst moet u loonheffingen en premies afdragen over de vergoeding van de zzp’er.

U bent dus niet meer, zoals bij de VAR wel het geval was, bij voorbaat gevrijwaard van het afdragen van loonheffing en premies aan de fiscus. Wilt u weten welke risico’s u loopt? En of de overeenkomst die u heeft met uw zzp’er voldoet?

We bieden u de mogelijkheid voor een adviesgesprek met onze specialist en adviseur loonheffingen, Hans Tabak. Op 7 maart 2016 zal hij bij ons op kantoor zijn om de gevolgen van de nieuwe wet met u te bespreken.  
In een persoonlijk adviesgesprek van ± 1 uur bespreekt hij uw specifieke situatie en welke overeenkomst u kunt gebruiken.

Wanneer :7 maart 2016
Tijd :1 uur
Kosten :€ 125,00

Om de gesprekken in te plannen kunt u bellen voor een afspraak met René Pater, 0318-559529 of via rpater@fiscountloonservice.nl.

We ontmoeten u graag!