Kantoornieuws

Nieuwe collega’s

Afgelopen maanden hebben wij alle zeilen bij moeten zetten om de maandelijkse salarisverwerking op tijd uit te kunnen voeren. Mogelijk heeft u daar wel iets van gemerkt, dat het soms allemaal net iets langer duurde dan u van ons gewend bent. Het goede nieuws is dat wij er in geslaagd zijn een aantal nieuwe collega’s te vinden. Wij stellen ze kort aan u voor.

Machteld Vlot hadden wij nog niet eerder voorgesteld. Zij werkt al enige tijd 1 dag per week bij ons als HR-assistent, maar heeft dat inmiddels uitgebreid naar 3 dagen per week. Zij doet dat naast haar HR-opleiding bij de CHE in Ede.

Per 1 maart is Sharon Bruinooge bij ons in dienst gekomen voor 2 dagen per week, zij ondersteunt het team als secretarieel medewerkster/telefoniste.

Per eind maart zal Dave Scheele ons komen versterken als full-time (senior-)salarisadministrateur/-adviseur. Hij was hiervoor werkzaam bij een accountantskantoor en neemt een lange en brede ervaring mee, als salarisadministrateur, maar ook op diverse daaraan gerelateerde vakgebieden.

Per 1 april zal Gerrianne Hol voor 32 uur per week bij ons in dienst treden. Ook zij was hiervoor werkzaam bij een accountantskantoor, maar niet op de salarisadministratie. Wij zijn ervan overtuigd dat zij het vak snel gaat leren.

Tot slot hebben we tijdelijke ondersteuning van Marion Molhoek. Marion heeft lange tijd ervaring als salarisadministrateur. Zij zal tot en met mei voor ons werkzaam zijn.

Uiteraard vergt het komende tijd veel van ons team om alle nieuwe collega’s wegwijs te maken en waar nodig op te leiden, maar de extra handen (en hoofden) zullen ons gauw weer op volle sterkte brengen. Dat zult u ongetwijfeld gaan merken!

Bron: Tue, 17 Mar 2020 08:59:50 +0100