Kantoornieuws

Koppeling pensioenverzekeringen

Hebt u een pensioenverzekering? Of een andere inkomensverzekering zoals een verzuimverzekering? Vanaf heden kunnen we onze salarissoftware koppelen met vrijwel alle verzekeraars in Nederland. Deze koppeling is ontwikkeld door STP Nederland, waar Fiscount Loonservice een samenwerking mee is aangegaan.

Wat levert het op?
Tijdsbesparing: al bij 5 medewerkers kost het doorgeven van alle mutaties u al snel een half uur per maand.
Actueel: alle wijzigingen van deelnemende medewerkers worden maandelijks aangeleverd bij uw verzekeraar; dus geen risico als u vergeet uw medewerkers tijdig aan- of af te melden bij verzekeraar. Verder ook adreswijzigingen, wijzigingen in de arbeidsduur van de medewerker, salariswijzigingen etc.
Eenvoudige werkwijze: u machtigt STP Nederland om de gegevens op te vragen bij uw verzekeraar, waarna Nmbrs de juiste informatie doorstuurt naar uw verzekeraar.
Ingebouwde controlefunctie: u bent zeker van het feit dat de gegevens bij de verzekeraar overeenkomen met de gegevens in de loonadministratie en vice versa.

Verder worden zo mogelijk ook uw inkomensverzekeringen gekoppeld (verzuim, WGA-gat, WIA-excedent, etc.)! Op dit moment is een directe koppeling mogelijk met alle verzekeringen die zijn ondergebracht bij De Amersfoortse. De verwachting is dat begin 2019 ook gekoppeld kan worden met NN en Aegon. Dus niet meer jaarlijkse inkomensgegevens doorgeven, werknemersbestanden bijwerken en grote naverrekeningen!
Voor de totstandkoming, werking en onderhoud van de koppeling vragen wij een kostenvergoeding. 

Neem contact met ons op als u belangstelling heeft!