Kantoornieuws

HR in Nmbrs | handige tips #2

Nmbrs heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van software voor loonadministraties. Het payroll-deel van Nmbrs staat als een huis.

De afgelopen jaren heeft Nmbrs zich gericht op de ontwikkeling van het andere deel van het pakket, namelijk HR. Payroll en HR vormen op dit moment het Nmbrs-softwarepakket. Een compleet pakket ineen om grote en kleine bedrijven zo efficiënt mogelijk met hun administratieve processen te laten omgaan.

Bij deze brengen we u Nmbrs HR onder de aandacht. De filosofie van Nmbrs is in een goed leesbare whitepaper hier terug te vinden.

Wilt u uw processen rondom personeelszaken goed geregeld hebben? Laat ons dit dan weten via Lia Derksen, lderksen@fiscountloonservice.nl, Machteld Vlot, mvlot@fiscountloonservice.nl of tel.nr. 0318-559 529, keuze 4 in het telefoonmenu. Wij richten in overleg met u een aantal processen in, zodat u in de gelegenheid bent om kennis te maken met Nmbrs HR.

De eerste twee maanden kunt u kosteloos gebruik maken van Nmbrs HR. In deze try-out fase kunt u aan de slag met HR binnen Nmbrs en beoordelen of dit bij uw organisatie past. Daarna brengen we € 20,- per maand in rekening voor het gebruik van dit deel van het pakket.

Bron: Mon, 23 Nov 2020 09:00:29 +0100