Arbeidsrecht

AVG-bepaling arbeidsovereenkomst

Inmiddels is de AVG alweer een tijdje van kracht. Hoog tijd dus om te checken of uw documenten hier al aan voldoen! Heeft u er bijvoorbeeld al aan gedacht dat het ook goed is om hier een bepaling over op te nemen in de arbeidsovereenkomsten van uw werknemers? 

Wij hebben hiervoor een voorbeeldbepaling opgesteld. Mocht u deze bepaling willen gebruiken, dan kunt u deze voor € 35,00 bij ons opvragen. U ontvangt dan van ons ook een voorbeeld voor een verwerkingsregister. Dit register hebben wij al voor u ingevuld voor het gedeelte dat betrekking heeft op salaris- en personeelsadministratie. U kunt dit dan zelf nog verder aanvullen met gegevens die u van uw werknemers gebruikt voor andere doeleinden.

Uiteraard is dit ook een goede gelegenheid om uw model arbeidsovereenkomst weer eens te updaten. Is het al een tijdje geleden dat dit is gebeurd, dan is de kans namelijk groot dat u een aantal bepalingen mist of verkeerd gebruikt. Voor slechts € 65,00 ontvangt u van ons een heel nieuw model arbeidsovereenkomst. Dit betreft een standaardmodel, dat u zelf kunt aanpassen aan de arbeidsvoorwaarden die binnen uw onderneming gelden. Vindt u dit te ingewikkeld, neem dan vooral contact met ons op om het een en ander door te spreken. Wij kunnen dan een inschatting maken van de kosten om een arbeidsovereenkomst speciaal voor uw onderneming op maat te maken. Hierbij kunnen we dan meteen een eventuele cao, die van toepassing is, meenemen.

Neem contact met ons op als u belangstelling heeft!