Diensten

Fiscount Loonservice is een partner die een tijdige en correcte salarisverwerking garandeert. Een verlengstuk van uw dienstverlening. Fiscount Loonservice biedt accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren en andere MKB bedrijven een verscheidenheid aan diensten.

Voordelen van salarisadministratie uitbesteden

De samenwerking tussen u en uw klanten is maatwerk. Net als de samenwerking tussen uw kantoor en Fiscount Loonservice. Als u de salarisverwerking aan ons uitbesteed, kunnen we u op veel verschillende manieren van dienst zijn.

Lees meer

Software

Fiscount Loonservice verwerkt de salarissen op de software van Nmbrs®. Als u de salarisverwerking in eigen beheer wilt houden, dan heeft u als kantoor nu ook de mogelijkheid om aan te sluiten op het account van Fiscount Loonservice. U verwerkt dan zelf de salarissen in Nmbrs®.

Lees meer

Waarneming

Continuïteit is van groot belang voor uw organisatie. Maar wat als uw salarisadministrateur ziek wordt of vertrekt?

Lees meer

Procesoptimalisatie

De salarisverwerking van uw kantoor is een complex proces. De salarissoftware is een belangrijke basis voor een correcte salarisverwerking.

Lees meer

HR vraagstukken

Personeel is het kapitaal van uw onderneming. Maar vaak ook een grote kostenpost. U heeft belang bij een tevreden en goed functionerende werknemer.

Lees meer

Fiscount

Samenwerkingsverband met fiscalisten, juristen en accountants. Onze ruim 700 cliënten zijn kleine tot middelgrote accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Zij hebben toegang tot onze telefonische helpdesk, onze modellenbank en ontvangen korting op onze andere diensten, waaronder cursussen en trainingen.

Lees meer

Software van Nmbrs

Met de software van Nmbrs kunnen werknemers hun eigen salarisstrook downloaden via een beveiligde portal. Ook is er een gratis smartphone-app beschikbaar waarmee zij hun loonstroken en andere documenten kunnen inzien. Verder is het mogelijk via dit systeem verlof aan te vragen.

Fiscount Loonservice maakt gebruik van de online applicatie Nmbrs voor het verwerken van uw salarisdocumenten. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in uw gegevens. In de video wordt uitgelegd hoe een en ander in zijn werk gaat.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.