Waarneming

Continuïteit is van groot belang voor uw organisatie. Maar wat als uw salarisadministrateur ziek wordt of vertrekt? Of om een andere reden tijdelijk zijn werk niet kan doen? Dan is een snelle overname gewenst. Daarom heeft Fiscount Loonservice waarneming ontwikkeld.

We werken bij Fiscount Loonservice met verschillende salarispakketten. Onze ervaren salarisadministrateurs kunnen daarom snel schakelen. Hierdoor blijft de continuïteit van uw salarisadministratie en personeelsadministratie gegarandeerd.

Fiscount Loonservice kan zowel op afstand als op locatie de salarisverwerking overnemen. Afhankelijk van de software kan direct ingelogd worden of in korte tijd een verbinding tot stand worden gebracht om de salarisverwerking op uw eigen software over te nemen.

Inhoud waarneming

Bij waarneming starten wij met een eenmalige intake en kennismaking. Daarbij inventariseren we de werkwijze, salarispakket en hoe de afspraken met klanten vastliggen. Vervolgens vindt jaarlijks een update plaats via een updateformulier en indien gewenst een telefonische bespreking over de waarneming.

Tarief

Neem contact met ons op voor nadere informatie. Bij Fiscount aangesloten kantoren krijgen korting.

Anton van Steenis

Anton van Steenis | Van Harberden Accountants

“Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak heel veel geld en tevreden werknemers. Dat is bij het team van Fiscount Loonservice in goede handen. De communicatie zowel naar de klant als naar ons verloopt op een prettige manier en waar nodig weten we elkaar te vinden om tot een optimaal resultaat te komen voor onze klant.”

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.