Procesoptimalisatie

De salarisverwerking van uw kantoor is een complex proces. De salarissoftware is een belangrijke basis voor een correcte salarisverwerking. Wij bieden trainingen om uw salarissoftware efficiënt in te richten en in te zetten voor uw cliënten. Hierdoor haalt u meer rendement uit uw software en bespaart u veel tijd. Deze tijd kunt u inzetten om u cliënten te adviseren. Waar moet u aan denken bij onze procesoptimalisatie?

Aandachtspunten procesoptimalisatie

  • Hoe kan de aanlevering van mutaties verbeterd worden?
  • Vindt de salarisverwerking plaats door middel van een vaste procedure?
  • Hoe kan de verzending verbeterd worden?

Samen met uw salarisadminstrateurs doen we een scan op locatie van het salarisproces. U ontvangt een adviesrapport op maat met onze bevindingen en aanbevelingen over de procesoptimalisatie.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Anton van Steenis

Anton van Steenis | Van Harberden Accountants

“Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak heel veel geld en tevreden werknemers. Dat is bij het team van Fiscount Loonservice in goede handen. De communicatie zowel naar de klant als naar ons verloopt op een prettige manier en waar nodig weten we elkaar te vinden om tot een optimaal resultaat te komen voor onze klant.”

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.