Fiscount

Fiscount is partner van Fiscount Loonservice. Het is een samenwerkingsverband met fiscalisten, juristen en accountants. De ruim 700 cliënten zijn kleine tot middelgrote accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. De klanten hebben toegang tot de telefonische helpdesk, de modellenbank en ontvangen korting op andere diensten, waaronder cursussen en trainingen.

Bekijk de website

450 praktijkmodellen

De Fiscount Modellenbank bevat een rijk scala aan (soorten) modellen. De ruim 450 praktische modellen – verdeeld over een kleine 20 inhoudelijke vakgebieden – zijn door onze senior vakspecialisten gemaakt en worden continue getoetst en up-to-date gehouden. Ook streven wij doorlopend naar uniformiteit in en tussen de diverse modellen. Steeds staat daarbij het gebruiksgemak voorop. Bent u niet bij Fiscount aangesloten? Ook dan kunt u de modellen – tegen een vergoeding – raadplegen en downloaden.

25 senior vakspecialisten

Via onze telefonische helpdesk kunt u klankborden met 25 vakspecialisten als ware het uw eigen medewerkers. U kunt hen vragen om advies of een second opinion. Zij begeleiden u bij specialistische adviestrajecten, bezwaar- en beroepsprocedures, bedrijfsoverdrachten en contractonderhandelingen.

Breed aanbod van trainingen en cursussen

Doordat onze senior vakspecialisten allen een eigen praktijk voeren, staan ze met hun praktische tips en tools garant voor een vertaling naar uw dagelijkse praktijk. Ze zoeken de interactie met hun deelnemers en zorgen daarbij voor nieuwe inzichten en inspirerende oplossingen.
Mede hierdoor verzorgt Fiscount inmiddels – zowel op maat als bij open inschrijving – ruim 300 trainingen en cursussen per jaar.

Heb je een vraag over de diensten van Fiscount? Bel ze eens op!

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.